вівторок, 9 січня 2018 р.

Згідно плану роботи районного методичного кабінету 20 грудня 2017 року на базі Рівнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 відбувся районний семінар вчителів англійської мови з проблеми: “Використання  SMART - технологій на уроках англійської мови”, в якому взяли участь як досвідчені так і молоді спеціалісти.
Мета заходу: ознайомити вчителів з основними способами використання SMART Notebook на уроках. Стимулювати становлення нової культури педагогічного мислення. Продемонструвати застосування мультимедійних технологій в ході уроку.
На початку семінару методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Савицька Р.М. ознайомила учасників семінару з наробками РМО вчителів англійської мови з питань використання сучасних технологій.
Учасники семінару відвідали урок англійської мови в 4 класі на тему: “My home ”, який провела вчитель англійської мови Авдієнко Наталія Юріївна, з метою демонстрації  використання SMART-дошки для викладання матеріалу та для різних форм роботи з учнями.
На завершення семінару всі учасники заходу мали змогу власноруч попрацювати з дошкою, створити прості вправи для закріплення ЛО.
Методист районного методичного кабінету Савицька Р.М. підвела підсумки та надала учасникам заходу методичні рекомендації щодо створення системи роботи з використанням мультимедійних засобів навчання на уроках англійської мови.

Матеріали семінару

Немає коментарів:

Звіт Тижня англійської мови 2024